Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Tannlege Tor Eriksen og selskapets nettsteder. Tannlege Tor Eriksen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og er underlagt Norges Lov ved Personopplysningsloven om behandling av personopplysninger.

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
I bestillingsskjemaet på nettsiden ber vi om navn, telefonnummer og e-postadresse for å opprettholde kontakten med deg ved bestilling av tannlegetime. Vi ber kun om personopplysninger vi trenger. Vi informerer alltid om hva vi skal bruke personopplysningene til.

3. Samtykke fra bruker
Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til tannlege.tor.eriksen@ntebb.no.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til tannlege.tor.eriksen@ntebb.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Du har også rett til å få endret opplysninger om deg som du mener er feil, eller overføre personopplysningene vi har lagret om deg til andre bedrifter.

5. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Utheve AS som trenger personopplysninger om deg som får tilgang til dette.

6. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Utheve AS en plikt om å melde dette til deg og Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet har funnet sted.

7. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

8. Hvordan sikres opplysningene?
Kommunikasjon til oss via våre nettsider lagres med passord, både på datamaskin, server og i epostprogram.

9. Utlevering av opplysninger
Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjeparts bedrifter eller andre uten ditt samtykke.

10. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn eller endring ta kontakt med tannlege.tor.eriksen@ntebb.no.